Zo beweeg je jouw lichaam soepel en sterk

zorg

VGZ weet steeds meer over het verkleinen van de kans op vallen. Wist je dat spierkracht al minder wordt vanaf je 50e? En door te bewegen je de kans op vallen een stuk kleiner maakt? Daarom helpen VGZ en Olga Commandeur jou! Met handige tips, oefeningen en cursussen om soepel en sterk te blijven. Doe je mee?

Hoe VGZ jou helpt soepel en sterk te blijven

Laat je inspireren en motiveren door Olga Commandeur!
Olga deelt haar jarenlange ervaring en passie voor bewegen graag met heel Nederland. In verschillende video’s geeft ze uitleg over het belang van bewegen en spierkracht om de kans op vallen te verkleinen. Bewegen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Doe mee met Olga in de VGZ Soepel en Sterk Coach

In de gratis VGZ Soepel en Sterk Coach vind je leuke beweegprogramma’s. Door Olga samen met fysiotherapeuten gemaakt. Ze doet alle oefeningen in een video voor en geeft veel handige tips.

Makkelijk toch?

Voel je zekerder met een cursus valpreventie

Beweging is de beste valpreventie. Maar een training of cursus valpreventie kan nét wat extra zekerheid geven. Heb je de aanvullende verzekering VGZ Zorgt? Dan heb je een extra ruim gezondheidsbudget voor cursussen en trainingen: het preventiebudget. VGZ vergoedt vier valpreventiecursussen.

Wil je aan de slag? Ga dan naar vgz.nl/olga-commandeur

Bron

Deel dit bericht