Over Huurdersvoordeel.nl

Ik profiteer elke dag van de voordelen van Huurdersvoordeel.nl

Meer informatie over Huurdersvoordeel.nl

Huurdersvoordeel.nl is een initiatief van Stichting Nationaal Huurders Collectief (SNHC).

SNHC zet zich in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Oud, jong, arm, rijk, ziek of gezond; iedereen telt mee.
Er is de laatste jaren onder huurders een sterke toename van het aantal kwetsbare huishoudens. Wij willen die groep mensen helpen. Daarom komen wij sinds eind 2009 op voor álle hurende huishoudens in Nederland. Inmiddels zijn ruim 35.000 huurders bij ons aangesloten.

Collectieve kortingen

Voor zaken als scholing en juridische bijstand kunnen huurders terecht bij de Woonbond. Zij voorzien echter niet in financiële voordelen voor hun leden. De SNHC komt huurders hierin tegemoet. Via het portaal Huurdersvoordeel.nl biedt de SNHC huurders aantrekkelijke kortingen op producten en diensten die feitelijk onmisbaar zijn en veel geld kosten. Hierbij kunt u denken aan verplichte hoge kostenposten als verzekeringen, gas en licht. Onze visie: de beste kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Samenwerking corporaties

Woningcorporaties en huurdersorganisaties richten zich naast hun reguliere diensten op het gebied van wonen steeds vaker op zaken die daar dicht tegenaan zitten, zoals zorg en welzijn. Om hun huurders extra voordeel te kunnen bieden, werkt de SNHC graag met hen samen. Zo krijgen de huurders bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen op hun zorg- en woonhuisverzekeringen.

Effectieve aanpak

Het financieel voordeel dat de SNHC biedt, kan oplopen tot honderden euro’s per jaar per klant. We werken efficiënt en vol overgave om aantrekkelijke groepskortingen voor de individuele huurders mogelijk te maken. Bovendien beperken we onze kosten door zo veel mogelijk via internet te werken. Het geld dat we zo besparen wordt direct omgezet in voordeel voor de klant, in de vorm van extra korting. Daarnaast zetten we onze marketing effectief in om zo veel mogelijk huurders te bereiken. Zo kunnen we blijven groeien, zonder geld te verspillen aan zinloze reclames. Dit gebruiken we liever ten goede van de klant, zodat onze kortingen gegarandeerd hoog blijven.

Gratis Lidmaatschap

U kunt geen lid worden van onze stichting en wij doen ook niet aan betaalde abonnementen. In samenwerking met OHRA, VGZ en Menzis bieden wij een fikse korting op de zorgverzekering. De korting wordt geheel gratis aangeboden. U krijgt van ons een gratis ‘lidmaatschapsnummer’ wat bestaat uit de combinatie van uw postcode en uw huisnummer (bijvoorbeeld 4321HV98). Als u tijdens het aanvragen van de collectiviteitskorting de vraag krijgt of u lid bent van Huurdersvoordeel.nl, kunt u met “ja” antwoorden en uw gratis lidmaatschapsnummer doorgeven.

Logo Stichting Nationaal Huurders Collectief - SNHC

Huurdersvoordeel.nl is een initiatief van Stichting Nationaal Huurders Collectief.

Stichting Nationaal Huurders Collectief komt op voor uw belangen op het gebied van zorg, welzijn en veilig wonen. Dit doet de stichting al sinds 2009 voor ruim 30.000 huurders! Meer informatie vindt u op www.huurdersvitaal.nl

Korting op de zorgverzekering via Huurdersvoordeel.nl

Bent u al verzekerd bij OHRA, VGZ of Menzis? Ook dan kunt u gebruik maken van deze korting. De collectiviteitskorting wordt u gratis aangeboden door Huurdersvoordeel.nl!