Collectieve kortingen

Voor zaken als scholing en juridische bijstand kunnen huurders terecht bij de Woonbond. Zij voorzien echter niet in financiële voordelen voor hun leden. De SNHC komt huurders hierin tegemoet. Via het portaal Huurdersvoordeel.nl biedt de SNHC huurders aantrekkelijke kortingen op producten en diensten die feitelijk onmisbaar zijn en veel geld kosten. Hierbij kun je denken aan verplichte hoge kostenposten als verzekeringen, gas en licht. Onze visie: de beste kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.

 

Samenwerking corporaties

Woningcorporaties en huurdersorganisaties richten zich naast hun reguliere diensten op het gebied van wonen steeds vaker op zaken die daar dicht tegenaan zitten, zoals zorg en welzijn. Om hun huurders extra voordeel te kunnen bieden, werkt de SNHC graag met hen samen. Zo krijgen de huurders bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen op hun zorg- en woonhuisverzekeringen.

Effectieve aanpak

Het financieel voordeel dat de SNHC biedt, kan oplopen tot honderden euro’s per jaar per klant. We werken efficiënt en vol overgave om aantrekkelijke groepskortingen voor de individuele huurders mogelijk te maken. Bovendien beperken we onze kosten door zo veel mogelijk via internet te werken. Het geld dat we zo besparen wordt direct omgezet in voordeel voor de klant, in de vorm van extra korting. Daarnaast zetten we onze marketing effectief in om zo veel mogelijk huurders te bereiken. Zo kunnen we blijven groeien, zonder geld te verspillen aan zinloze reclames. Dit gebruiken we liever ten goede van de klant, zodat onze kortingen gegarandeerd hoog blijven.

 

Gratis lidmaatschap

Je kunt geen lid worden van onze stichting en wij doen ook niet aan betaalde abonnementen. In samenwerking met OHRA, VGZ en Menzis bieden wij een fikse korting op de zorgverzekering. De korting wordt geheel gratis aangeboden. Je krijgt van ons een gratis ‘lidmaatschapsnummer’ wat bestaat uit de combinatie van je postcode en je huisnummer (bijvoorbeeld 4321HV98). Als je tijdens het aanvragen van de collectiviteitskorting de vraag krijgt of je lid bent van Huurdersvoordeel.nl, kun je met “ja” antwoorden en je gratis lidmaatschapsnummer doorgeven.

 

Huurdersvoordeel.nl is een initiatief van Stichting Nationaal Huurders Collectief.

Stichting Nationaal Huurders Collectief komt op voor je belangen op het gebied van zorg, welzijn en veilig wonen. Dit doet de stichting al sinds 2009 voor ruim 30.000 huurders!

mr. M.J. van den Berg

Voorzitter

 

 

 

W.J. Schook

Secretaris

 

 

 

drs. J.W. Ros

Penningmeester

Wij zijn trots op onze samenwerking met de Hartstichting.

Korting op de zorgverzekering via Huurdersvoordeel.nl

Ben je al verzekerd bij OHRA, VGZ of Menzis? Ook dan kun je gebruik maken van deze korting. De collectiviteitskorting word je gratis aangeboden door Huurdersvoordeel.nl

Ben je huurder? Vragen over gezond leven of veilig wonen?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op.