Iedereen een gezond hart

Gezond leven

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Al meer dan 55 jaar investeren we in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Met een gezond hart haal je meer uit het leven.

We dragen bij aan oplossingen om harten gezond te houden, willen Nederland hartveiliger maken en hartproblemen eerder opsporen en beter behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte.

Philip nam zijn hart jarenlang voor lief. Nu hij vader wordt, wil hij zijn leven beteren en zijn hart meer aandacht geven. Ontdek hoe hij dit aanpakt en hoe hij daarbij support krijgt van zijn hart. Philip & zijn hart, een onafscheidelijk duo. Kijk mee!

Iedereen een gezond hart

De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen te laten kloppen. Iedere dag. Een gezond hart voor iedereen. Dat is onze droom. We werken aan 4 doelen om dat te bereiken.

1. Iedereen een hartgezond leven

Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Leef gezond, leef actief. Dan verlaag je de kans op hart- en vaatziekten.

[vc_cta h2=”Tips voor een gezond leven”]Helft-ouderen-is-door-corona-minder-gaan-sporten-en-bewegen-huurdervitaal-format

werk aan een gezond leefstijl met onze beweegtips en gezonde recepten[/vc_cta]

[vc_cta h2=”Gezonde samenleving”]hoogleraar-scherder-bewegen-helpt-tegen-corona-huurdervitaal

We werken aan een omgeving die gezond leven makkelijker maakt.[/vc_cta]

2. Iedereen kent zijn hart

Ken jij je bloeddruk, cholesterol en BMI? Dat is belangrijk, want als die te hoog zijn, kun je er op tijd aan werken.

3. Iedereen snelle hulp

Als je de signalen van een hart- en vaatziekte herkent, kun je snel in actie komen. Iedere minuut telt. Handel snel en red het hart van een ander.

4. Iedereen de beste behandeling

Onderzoekers zoeken naar oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen. Iedere dag. Krijg je toch iets aan je hart, dan wil je natuurlijk de beste behandeling.

[vc_cta h2=”Eerder opsporen”]zorgkosten aftrekbaar

Klachten opsporen vóórdat er klachten ontstaan. [/vc_cta]

[vc_cta h2=”Beter behandelen”]hartstichting tegen gebruik preventiepil voor hartziekten

Oplossingen om je hart weer gezond te maken.[/vc_cta]

Bron

Deel dit bericht