De prijswinnaars van de Huurdersvoordeel win-actie 2024 zijn bekend

Huren

De afgelopen weken ontvingen we bij Huurdersvoordeel veel vragen en opmerkingen over de collectiviteitskorting. Er werd bijvoorbeeld beweerd dat collectiviteitskorting niet meer bestaat en dat korting op de zorgverzekering nu verboden zou zijn.

Het zit zo; de overheid heeft per 1 januari 2023 de collectiviteitskorting afgeschaft op de basisverzekering. Maar de zorgverzekeraars bepalen óf en hoeveel korting zij geven op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering. Daar gaat de overheid niet over.

Via de collectiviteit van Huurdersvoordeel kun je ook dit jaar weer profiteren van korting op de zorgverzekering bij Menzis, VGZ en OHRA. Ook als je al verzekerd bent bij Menzis, VGZ of OHRA kun je je nog steeds aanmelden voor de collectiviteitskorting. De korting gaat dan in op de eerste dag van de volgende maand.

Win-actie

De afgelopen weken organiseerde Huurdersvoordeel een mooie win-actie. Hierbij maakte elke deelnemer in de collectiviteit van Huurdersvoordeel automatisch kans op 1 jaar zorgpremie cadeau en op 1 van de 50 supermarkt cadeaukaarten t.w.v. € 50,-

De winnaars van de supermarkt cadeaubonnen hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

De hoofdprijs; 1 jaar zorgpremie cadeau

Op 31 januari is met hulp van de notaris vastgesteld wie de winnaar is geworden van de hoofdprijs.

De gelukkige winnaar is: Familie Pijnen uit Woensdrecht. Zij ontvangt van Huurdersvoordeel 1 jaar zorgpremie cadeau.

Familie Pijnen, van harte gefeliciteerd!

Deel dit bericht